Workshop SusOrgPlus 15 Aprilie 2021 Înscrie-te online.

SusOrgPlus Online Workshop 15 Aprilie 2021

Workshop online “Prelucrarea inteligentă și durabilă a produselor alimentare ecologice proaspete” pe 15 aprilie

În data de 15 aprilie 2021, în intervalul orar 15:00 – 17:00, în cadrul proiectului european SusOrgPlus se va organiza online workshop-ul de diseminare finală “Tehnologii sustenabile și inteligente de procesare a produselor alimentare ecologice proaspete: Ce este nou, ce perspective sunt?”. Workshop-ul va fi organizat de Leibniz-Institut Für Agrartechnik und Bioökonomie E.V. și University of Kassel, din Germania.
Experții din cercetare și industrie vor discuta despre lanțuri de prelucrare inteligente și cu consum redus de energie, aditivi alimentari naturali și coloranți, precum și despre realizarea unui material suport pentru un Cod de Practici privind procesarea produselor alimentare în produse uscate și producția de aditivi /coloranți naturali, în scopul creșterii sustenabilității și acceptanței consumatorilor de produse alimentare ecologice. Printre alte contribuții, workshop-ul va prezenta rezultatele finale ale proiectului SusOrgPlus. Producătorii și procesatorii de alimente ecologice, cercetătorii și asociațiile de produse ecologice proaspete sunt invitații să participe.
Workshop-ul se va desfășura pe platforma Zoom. Descărcați agenda (https://tporganics.eu/wp-content/uploads/2021/03/agenda-susorgplus-workshop.pdf) și înregistrați-vă gratuit (https://www.eventbrite.com/e/food-processing-of-organic-fresh-produce-whats-promising-whats-new-tickets-147589190241) până pe 13 aprilie.
“Acest proiect este finanţat de Unitatea Executivă pentru Finanţarea Învăţământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării şi Inovării, CCCDI – UEFISCDI, proiect numărul ERANET-COREORGANIC-SusOrgPlus, în cadrul PNCDI III.”
Mai multe informații:
SusOrgPlus project website (https://www.susorgplus.eu/)
ATB website (https://www.atb-potsdam.de/en)

SusOrgPlus Online Workshop 15 Aprilie 2021